Skapa förslag

Ändrad den Fri, 05 Nov 2021 vid 08:25 AM

Skapa förslag

För att skapa ett förslag i iPhone, följ nedan steg.

1. Gå in under Besök och den Kund du vill skapa förslag för.
  2. Klicka på Förslag.
  3. Klicka på + tecknet uppe till höger
  4. Gå till fliken Rader

Finns den en aktiv kampanj på kunden kommer den upp först, du kan antingen klicka i de artiklar du vill bifoga till             förslaget, vill du inte lägga till produkter från kampanjen klickar du bara på spara utan att bocka för någon produkt.

5. Klicka på + tecknet igen. Där får du nedan alternativ:

- Produkter (om du vill hämta förslag från produkter)

- Gamla order (om du vill hämta från en gammal order)

- Baserad på kampanj (om du vill skapa förslag baserad på en kampanj)

- Förslag (om du vill skapa från befintliga förslag

- Listade produkter

- Finns inte i butik

- Finns inte på hyllan

- Infoga bild

I vyerna nedan ser du hur du kan radera eller göra förändringar i en produkt.

För att radera en produkt väljer du den raden och "swipar" åt vänster.

Om du t.ex. vill ändra antal på en produkt, tryck bara på den produkt du vill göra förändringen på.

När du är klar med ditt förslag, klicka först på huvud och därefter på knappen Spara.

Klicka därefter på Förslag.

I nedan vy väljer du om ditt förslag ska vara kedjestyrt eller inte.

Om du vill att förslaget ska gälla för hela kedjan bockar du  i ''Kedja'' till grön markering.

Gäller det endast för en butik låter du den stå urbockad.

Välj mellan vilka datum som förslaget ska finnas.

Klicka på Spara.