Startsida iPhone

Ändrad den Fri, 05 Nov 2021 vid 08:23 AM

Startsida:

Startsidan för Argus i din iPhone består av flera delar.

Som du ser i nedan vy, kommer du till Besök, Planering, Uppgifter och Körjournal här.

När du trycker på Kommunikation skickas allt som du har registrerat till Backoffice samtidigt som data från Backoffice hämtas till din iPhone. Detta skall göras minst en gång om dagen.

Det rödmarkerade datumet är senast du gjorde en kommunikation.

Checklista:

I denna del får du en snabbuppföljning av hur säljcykeln går.

Uppföljning:

Här kommer du åt all din historik.

Om det visas en siffra med en röd ring, har du något att utföra där.

T.ex. visas siffran 2 på Oattesterade Order i vyn nedan, det betyder att det finns två order att attestera.

Här kommer du också åt Pix och Bi om ditt företag har valt den tjänsten.

Basdata:

I nedan vy ser du hur det ser ut under BasdataHär kommer du åt alla dina kunder, kontaktpersoner samt hela ert sortiment.

Här kan du också se dokument som finns kopplade.

Övrigt:

I fliken Övrigt ser det ut som i nedan vy.

Under Om Argus kan du se vilken version av Argus du har.

Trycker du på Övriga inställningar kommer du till alla inställningar för Argus CRM i iPhone.

Under övrigt kan du också göra en Totalsync. Men detta ska aldrig göras utan att ha kontaktat Nordman först.