Besöksbilden

Ändrad den Mon, 22 Jun 2020 vid 09:50 AM

Klicka på besök för att via en kund komma till besöksbilden

Sök och klicka på en kund för att komma till besöksbilden.

Denna sida går också att nå från de planerade kunderna på startsidan.

• Information om kunden. För att komma till kundkortet trycker du på i:et till höger om kundinformationen
  • Om kunden inte ligger med ett planerat besök framöver så ser det ut som ovan att texten "Planera nytt besök" står. Om kunden däremot ligger planerad framåt i tiden så kommer det/dessa besök att synas på denna rad.
  • Här går det att lägga in en uppgift kopplad till kunden. Om det finns uppgifter inlagda på denna kund så syns det genom den runda gröna ringen med ett antal i.
  • Ny resa... har med körjournalen att göra. Finns separat manual för detta.
  • Under Presentation ligger de presentationer som finns kopplade till denna kund. Siffran i den gröna ringen visar hur många som finns upplagda.

Verkställ

• Välj order för att knappa in order till kunden. Siffran i den gröna ringen visar antal ej insålda kampanjer kopplade till denna kund
  • Välj besök för att registrera ett besök för denna kund
  • Inventering - Om det finns en siffra längst ut till höger på denna rad så betyder det att det finns inventeringsorder kopplade till denna kund. Här knappas antal face per artikel in.
  • En grön siffra på raden marknadsfrågor visar hur många obesvarade marknadsfrågor det finns kopplade till denna kund. Klicka på raden för att gå in och svara på frågorna.
  • Aktiviteter - Klicka på denna rad för att fylla i de aktiviteter som eventuellt finns kopplade till kunden
  • Listning - Samma funktion som Inventering. Du fyller här i antal face per artikel. Under listning finns hela sortimentet.
  • På raden kampanjer ser du det totala antalet kampanjer som finns upplagda på kunden. Härifrån kan du lägga order samt skapa förslag utifrån kampanjerna
  • Under förslag kan du se de förslag som är skapade för kunden. Härifrån kan du också radera förslagen som ligger upplagda.
  • Kampanjöversikt ger dig en bra överblick på de kampanjer som finns upplagda på kunden

Historik

• Under Order hittar du orderhistoriken för just denna kund
  • Under Besök hittar du besökshistoriken för just denna kund
  • Analys - Här kan du göra en snabb uppföljning för kunden
  • Leveransplan - Här hittar du en leveransplan för just denna kund. Går att se 1 år bakåt i tiden och så mycket som ligger inlagt framåt.

De fyra delar som ligger under Historik (Order, Besök, Analys och Leveransplan) finns även under Uppföljning på startsidan och där ser du uppföljningen för alla dina kunder. I besöksbilden ser du endast för den valda kunden.

Rapport

• Under Dokument hittar du de filer som är sparade från Backoffice till just denna kund samt de bilder du tagit kopplade till kunden.
  • Ny Rapport, Nollsälj, Sålt Per Artikel, Kedjeutveckling och Scorecard Butik är alla rapporter kopplade till POS-data.