Inställningar

Ändrad den Mon, 22 Jun 2020 vid 09:29 AM

För att komma åt inställningar, klicka på Övrigt i ned nedre högra hörnet (När du är på startsidan)

Välj Övriga Inställningar

Kalender

Här kan du själv välja mellan vilka timmar din "normala" dag ska sträcka sig. Du kommer att se detta i t ex din planering

Visa priser i utskrifterna
Här väljer du om du vill visa priserna i utskriften.

Hämta status från GROSSIST och inte KEDJA

Detta val är viktigt för kunder inom Food Service. Denna måste vara aktiv om du jobbar inom Food Service.

Föreslå kampanjer vid ordertagning

Om denna är aktiverad så kommer du att få en fråga om att koppla artikeln till en kampanj vid ordertagning.

Om du väljer att ta en order via Sortiment eller Produkter så är artiklar som ligger på kampanjer markerade med en blå trekant uppe i högra hörnet.

När du ska knappa in ett antal på en sådan artikel så får du upp en lista på de kampanjer denna artikel är inlagd på. Du kan då välja att koppla denna till en av dessa kampanjer eller så kan du välja "Ingen kampanj".

Om denna inte är aktiverad så kommer frågan inte upp.

Vänteorder: ändra inte orderdatum
Om denna är aktiverad så kommer orderdatum bli det datumet som vänteordern knappades in.

Om denna inte är aktiverad så blir orderdatumet det datum som vänteordern frisläpps

Alternativ vy för inventering
Om denna inte är aktiverad så blir artiklarna i inventeringsorder sorterade efter rangordning (rangordningen läggs in på artikelkortet)

Dölj automatiskt navigationsknappar i presentation

Om denna är aktiverad så döljs navigationsknapparna automatiskt i presentationen när man inte rör skärmen.

Starta med sidan två i presentationer

Här väljer du om du vill börja presentationen på sida 2 annars börjar den på sida 1.

Ladda ner dokumenten vid kommunikation
Här väljer du om du vill hämta dokument vid kommunikationen eller ej.

Sätt på klassrum funktioner
Funktionen visar var du klickar när du håller en presentation eller utbildningen med din iPad kopplad till t ex. en projektor.

Visa Juridiskt namn

Om denna är aktiverad så syns de juridiska namnen i kundklistan

Synkronisera kalender

Är denna aktiverad så har du synkronisering mellan din kalender i Ipad och din kalender i argus igång

Om denna inte är aktiverad så är synkroniseringen avstängd

Enable Beta Features

Tar fram nya funktioner i Uppgifter och Analysen.