Presentation

Ändrad den Fri, 24 Feb 2023 vid 04:09 PM

I vyn presentation visas de aktiva presentationer som finns tilldelade din kund.

Presentationer hittar du inne i besöksbilden.

Klicka på den presentation du vill visa för kunden.

Navigeringsknapp

1. Klicka på navigeringspilarna för att swipa höger eller vänster i presentationen.
Du kommer även kunna swipa uppåt eller nedåt om det ligger bilder åt dessa håll.

Navigeringsknapparna döljs automatiskt i presentationen och aktiveras genom att du klickar på skärmen.
2. Klickar du på den vita cirkeln i mitten ser du hur presentationen är uppbyggd genom mindre bilder, du kan hoppa framåt eller bakåt genom att klicka på den bild du vill komma till.

3. Längst ner till höger ligger denna stjärna. Om du klickar på stjärnan blir den markerad. Detta betyder att du har valt just denna bild att maila vidare. Du behöver alltså inte maila presentationen i sin helhet utan kan välja att markera några bilder. Första sidan går alltid med.

För att stänga presentationen klickar du på Krysset uppe till vänster.

Kundvagn

1. Klicka på kundvagnen för att få fram vilka artiklar som är kopplade till bilden. Om kundvagnen inte syns betyder det att det inte ligger några produkter kopplade till presentationen.

2. Du kan lägga en order genom att markera lägga till antal, för att bekräfta ordern klickar du på kundvagnen.

3. Klicka på kopiera om du vill lägga en ordermatta med leveranser längre fram.

Förhandsgranska och spara order

De artiklarna du har valt läggs över till den vanliga orderbilden. Där kan du även justera antal, leveransvecka, villkorstyp mm.

Kopiera till varukorgen

Dina artiklar sparas i varukorgen och du kan visa ytterligare en presentation.

Spara som förslag

Här kan du spara det som du har lagt in som ett förslag och visa för kunden i ett senare skede

Bifoga presentationen till en E-post:

Ett mail skapas med de sidor du markerat att du vill maila.