Inställningar

Ändrad den Tue, 28 Feb 2023 vid 10:48 AM

Under inställningar kan du ange inställningar för ditt distrikt.

Inställningar finner du i verktygsfältet till vänster (1)

2. Arbetsdag
    Här anges mellan vilka timmar din "normala" dag ska sträcka sig. Detta syns i t ex din planering.

3. Sortera Kampanjer
    Här väljs om du vill sortera kampanjer efter Leveransdatum eller Startdatum,leveransdatum.

4. Hämta status från GROSSIST och inte KEDJA

Detta val är viktigt för dig som arbetar inom Food Service, för dig måste denna vara aktiv.

5. Synkronisera automatiskt med Outlook
    Om denna aktiveras har du igång synkronisering mellan din kalender i Argus och din kalender i Outlook.

Om denna inte är aktiverad är synkroniseringen avstängd. (Aktiv = Blå)

6. Download all documents.
    Här väljer du om du vill hämta dokument vid kommunikationen eller ej.

7. Total sync.
Görs enbart i samråd med Nordman!