Aktiviteter

Ändrad den Wed, 23 Mar 2022 vid 11:26 AM

Aktiviteter
För att besvara en aktivitet följ nedan steg:

1. När du har sålt in en aktivitet hos en kund markerar du rutan Insålt, den blir då grön.

2. En ny ruta kommer att öppnas där du får lägga in när aktiviteten planeras, ange Start och slut datum samt hur länge aktiviteten ska pågå. Klicka sedan på spara.
3. Du kommer att gå tillbaka till Aktivitetsrutan och kan välja att lägga in en kontaktperson, Klicka sedan på Spara.

4. Nu har du markerat din Aktivitet som insålt, Aktiviteten kommer även att synas i din planering som ett tidsbokat besök. När du har utfört din aktivitet markerar du rutan Utfört, klicka sedan på spara.
5. Du kan också välja att Lägga till en Bild till Aktiviteten. (Obs. För att följa upp bilder behöver ert företag använda ArgusPIX) Klicka på kamerasymbolen och välj pluset.
6. Du kan även lägga till en Notering till din aktivitet. genom att klicka på "Pratbubblan", Skriv in din Notering och Klicka på Spara, Klicka på Spara igen för att komma

Nästa gång du går in på dina aktiviteter kommer du kunna se vilket datum du planerade och utförde din aktivitet.