1. Visa priserna i utskrifterna
Här väljer du om du vill visa priserna i utskriften.

2. Föreslå kampanjer vid ordertagning

Här väljer du om vill att kampanjer kommer upp som förslag vid en ordertagning

3. Vänteorder: ändra inte orderdatum
Här väljer du om orderdatum inte ska ändras till samma datum som ordern frisläppts.

4. Alternativ vy för inventering
Visar en annan vy alternativ

5. Dölj automatiskt navigationsknappar i presentation

Knapparna döljs automatiskt när man inte rör skärmen.

6.Starta med sidan två i presentationer

Här väljer du om du vill börja presentationen på sida 2 annars börjar den på sida 1.

7. Ladda ner dokumenterna vid kommunikation
Här väljer du om du vill hämta dokumenterna vid kommunikationen

8 Visa Juridiskt namn

Här väljer du om du vill visa de juridiska namnen kundlistorna eller inte.

9. Sätt på klassrum funktioner
Funktionen visar var du klickar när du håller en presentation eller utbildningen med din ipad som är kopplad till ex. en projekt