Administration - Affärspartner - Block

Ändrad den Tue, 12 Mar 2024 vid 03:49 PM

Här ser du en sammanställning av era Block, du kan även lägga till block.
Under block lägger du in grossistproduktnr, Lagerställe (om ni arbetar med det) samt Produktklasskategori om ni läser in POS data.

Lägga in Grossistproduktnr

Klicka på aktuellt Block.

Klicka på Sortiment

Skriv in grossistproduktnr

Klicka på spara

Här kan du även lägga in Lagerställe

Här kan du lägga in produktklasskategori om ni läser in POS-data

Obs. Om det saknas en kategori skriver du in den, då sparas den i listan till nästa gång.

Skapa ett nytt Block

Klicka på Skapa

Fyll i Nr och Namn

Klicka på Skapa

Klicka på ett Block för att se vilka kedjor som är kopplade till blocket.

Under fliken Sortiment administreras Lagerställe och Produktklasskategori.

Klicka på rödmarkerade knappen för att göra  rutan större, då ser du Sortiment och dess alternativ bättre.

För att koppla ett lagerställe till en produkt skriver du lagerställets bokstav under lager.

För att koppla Produktklasskategori kan du klicka på pilen och välja något av alternativen i listan.

Vill du koppla ett Dokument till blocket klickar du på plustecknet.
Välj bilden du vill koppla till blocket.

Klicka på det uppladdade dokumentet och välj vilka distrikt som ska kunna se bilden.

Klicka på spara ändring.