Administration - Affärspartner - Kedjor

Ändrad den Tue, 12 Mar 2024 vid 03:36 PM

Här ser du en sammanställning av era kedjor, du kan även lägga till kedjor.

För att skapa en ny Kedja, klicka på skapa.

Ange ett nummer för kedjan, ett namn för kedjan, och vilket block kedjan ska kopplas till. Klicka på skapa för att spara kedjan.

Klickar du på en Kedja kan du se vilka kunder som är kopplade till kedjan

.

Vill du koppla ett Dokument till kedjan klickar du på plustecknet.
Välj bilden du vill koppla till kedjan.

Klicka på det uppladdade dokumentet och välj vilka distrikt som ska kunna se bilden.

Klicka på spara ändring.

Vill du få över dina kedjor till en Excelfil klickar du på exportera knappen.