Säljmålsuppföljning - Aktivitetsöversikt

Ändrad den Mon, 31 Jul 2023 vid 01:41 PM

En översikt över dina aktiviteter hittar du under Säljmålsuppföljning.

Denna rapport visar en sammanställning av dina skapade aktiviteter. Den visar både Utförda och Planerade.

Rapporten utgår från antal utförda aktiviteter per kund.

Vill du se aktiviteter för t.ex. bara ett distrikt väljer du det i kolumnerna och trycker på Sök.

Med Fast Search kan du snabbt få fram specifika aktiviteter i ditt sökurval genom att skriva in vad du vill se. t.ex. början på aktivitetens namn.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se, här kan du även gruppera din sökning om du vill.

Klicka på Excel knappen om du vill få över sökurvalet till en Excel-fil.

Du kan välja att se din sökning i en annan gruppering. Tryck då på knappen nedan.