Argus Pix

Ändrad den Fri, 19 Mar 2021 vid 02:07 PM

När du loggar in på Argus PiX kommer du till Startsidan, här visas de senast tagna bilderna.

Här finns även ett antal olika sökfunktioner.

Sökmöjligheter:

1. Klickar du på X kommer sökfältet att döljas.

2. I fältet frisökning kan du söka på marknadsfråga, ort, kedja och butiksnamn.

3. Efter att du skrivit in din sökning i frisökningsfältet eller angivit söktermer klickar du här.

4. Rensar urvalet du angivit i sökformuläret.

5. Här väljer du olika sorteringsmöjligheter. Senast inlagt, tidigast inlagt, Högsta betyg, Lägsta betyg, Kedja, Fråga, Kund, Distrikt.

6-7-8. Du väljer vilken vy du vill att sökresultatet ska visas i. 6 - Listvy, 7- Grupperad vy, 8 - Datavy.

9. Klickar du här Markeras alla bilder som finns med i sökresultatet.

10. Visar antalet valda bilder.

11. Export av bilder - Klickar du här skapas en zip-fil innehållande markerade bilder.

12. Export av bilder - Klickar du här skapas en pdf-fil innehållande markerade bilder.

13. Radera det valda urvalet.

Söktermer:

1. Kedja - Välj vilken/vilka kedjor du vill se sökresultat för.

2. Distrikt - Välj vilket/vilka distrikt du vill se sökresultat för.

3. Produkt - Välj vilken/vilka produkter du vill se sökresultat för.

4. Leverantör - Välj vilken/vilka leverantörer du vill se sökresultat för.

5. Marknadsfrågor - Välj vilken/vilka marknadsfrågor du vill se sökresultat för.

6. Aktivitet - Välj vilken/vilka aktiviteter du vill se sökresultat för.

7. Taggar - Välj vilken/vilka taggar du vill se sökresultat för.

8. Kundklass - Välj vilken/vilja kundklasser du vill se sökresultat för.

9. Nielsenområde - Välj vilket/vilka Nielsenområden du vill se sökresultat för.

10. Butik - Detta är ett fritext fält där du skriver in den butiken du söker, efter att du skrivit in tre tecken får du upp förslag på butiker, du kan skriva in fler än tre tecken för att minska sökresultatet. För att välja en butik klickar du på butikens namn bland de förslag som kommer fram.
11. Ort - Detta är ett fritext fält där du skriver in den orten du söker, efter att du skrivit in tre tecken får du upp förslag på orter, du kan skriva in fler än tre tecken för att minska sökresultatet. För att välja en ort klickar du på ortens namn bland de förslag som kommer fram.

12. Datumsökning - Här anges fr.o.m. datum.

13. Datumsökning - Här anges t.o.m datum.

Bildinformation:

1. Här kan du se information som säljaren kopplat till bilden.

2. Här kan du öppna upp bilden och här finns flertalet redigeringsalternativ.

3. Här markerar du bilden, denna funktion används vid nedladdning av bilder.

4. Om du vill radera en bild från Argus PiX klickar du här.

5. Här visas aktiva hashtags.

6. Butikens namn

7. Namnet på Marknadsfrågan bilden är kopplad till, om bilden ej är kopplad till en marknadsfråga är detta fält tomt.

8. Visar vilket datum säljaren laddade upp bilden.

9. Kundens Postadress.

10. E-post adress.

11. Hashtags kopplade till bilden.

12. Säljarens namn.

13. Butikens telefonnummer.

15. Betygssättning av bilden.

16. Antalet röster.

17. Antalet kommentarer som gjorts på bilden.

Öppna upp en bild:

När du klickar på en bild kommer du att se bilden på vänster sida.
I fritext rutan kan du lägga till en kommentar till bilden, du sparar genom att klicka på plus-tecknet.