Uppgifter används för att lägga in uppgifter / åtagande / påminnelser till sig själv.

Siffran i den röda ringen talar om hur många uppgifter som finns inlagda och inte är avslutade.

Inne hittar du alla dina uppgifter på alla kunder, bilden nedan visar 1 avslutad uppgift som är i bockad och 2 kommande som är ej avslutade, den röda rutan innebär att den har hög prioritet och den blå är normal prioritet

För att skapa en uppgift klickar du på '+' tecknet uppe till höger.

Du får upp en ruta där du kan välja, kunden, prioritet mellan Låg,Normal och Hög.
För att skriva in uppgifter, klicka på pilen och skriv in texten.
Välj sedan vilket datum uppgiften ska utföras.
Avslutad - ändra till JA när uppgiften är utförd annars låt NEJ stå kvar.

Tryck sedan på att spara.

Om du vill radera en uppgift så klickar du på uppgiften, rutan dyker upp med två nya alternativ. Radera aktivitet och Gå till besöksbilden.
Väljer du radera aktivitet så tar den bort kunden/besöket från kalendern.
Väljer du att gå till besöksbilden så går den direkt till besöksbilden och kan börja registrera order,besök