Inventering

Ändrad den Tue, 16 Oct 2018 vid 02:20 PM

Under Inventering ser du de inventeringsorder som finns kopplade till kunden. För att öppna en inventeringsorder klicka på raden med namnet på inventeringen.

Markera vilka artiklar som finns i butiken genom att klicka till höger om "Antal face"

I Inventering kan du markera vilka artiklar som är nyheter. I den blå rutan får du då en summering av antalet nyhetsmarkerade artiklar

Den gröna rutan visar om du har ökat eller minskat antal face sedan den förra inventeringen

Antal face* visar listningen som den såg ut tidigare

För att klarmarkera ett inventeringsuppdrag så bockar man den blå rutan vid namnet.