Release Note Win 10 ver 1.15

Ändrad den Mon, 14 Sep 2020 vid 10:33 AM

Nyheter:

Vi har äntligen en ny anbudsöversikt för foodservice med möjligheten att se detaljer om ingående artiklar och kunder. Här har vi även lagt till en smidig genväg till besöksvyn på vald kund.

Buggar som blivit utslängda:

Vi har också insett hur bra det vore om den artikel man kopierade, fortsatte vara markerad för att minimera risken att tappa bort den bland alla orderrader. Efter vi insåg det, lade vi till det.

Det fanns en extra funktionen i ordervyn som nollställde rabatter när man lade till en ny artikel med rabatt, vi har tagit bort den funktionen nu.

Det existerade en bugg i kalendern, som envisades med att få kalendern att förvinna snabbare än blixten. Man hann inte lägga till datum så vi saktade ner farten.

Länk till manualen för anbudsmodulen.

https://nordman.freshdesk.com/a/solutions/articles/19000118290?lang=sv-SE&portalId=19000010377