För att registrera  Listning  på kunden så klicka på Listning under Verkställ

Under listning finns hela sortimentet.

Markera vilka artiklar som finns i butiken genom att klicka till höger om "Antal face"

I listningen kan du markera vilka artiklar som är nyheter, då visas det en blå ruta som

visar antalet nyheter.

När du har sparat listningen på kunden, så visas den senaste listningsdatumet.

Om du vill rensa hela listningen som finns på kunden så klickar du på papperskorgen och väljer sedan JA.