Listning

Ändrad den Thu, 04 Nov 2021 vid 09:00 AM

Registrera Listning

För att registrera Listning på kund, följ nedan steg:

1. Gå in under Besök på startsidan

2. Välj Kund

3. Inne på vald kund, klicka på Listning under rubriken Verkställ. Du får då upp hela sortimentet.

När du klickat dig in på Listning ser du nedan vy. Där ser du fyra symboler längst upp till höger.

Tratten - Genom att trycka på Tratten kan du välja vilka artikelstatusar du vill se.

Papperskorgen - Genom att trycka på papperskorgen kan du rensa all listning för den valda kunden. Du får upp en kontrollfråga som säger "Vill du verkligen rensa listningen?"

Scannern - Du som använder dig av Scanner, kan överföra listning till din iPad genom att trycka på den här symbolen.

Pil i cirkel - Om du börjar med att trycka på denna kommer du att spara om all listning som ligger kopplad till befintlig kund, vilket gör att all listning får samma datum (dagens).

När du börjat lägga in antal face försvinner denna symbol och det står Spara istället.

I vyn nedan markerar du vilka artiklar som finns i butiken genom att klicka till höger om Antal face.

Här kan du också välja vilka artiklar som är nyheter. Klicka då till höger om Nyhet och en blå ruta visas ovanför

(se ex. i bild nedan, där en 1:a står i den blå rutan).

För att nollställa en tidigare listad artikel, klicka i rutan längst ut till vänster på den produkt det gäller. Det blir då ett kryss och Antal face ändras till Noll. Se ex. på "Drickyoghurt Jordgubb 5 dl" i nedan vy.

När du är klar med din listning, tryck på Spara uppe i högra hörnet.

När du sparat listningen står det dagens datum markerat i blått, som i bilden nedan.