Käyntinäkymä

Muokattu Wed, 25 Sep 2019 klo 09:36 AM

Ylin osa:

Asiakkaan tiedot. Pääset asiakaskorttiin painamalla i-painiketta asiakkaan tietojen oikealla puolella

Jos asiakkaalla ei ole tulossa suunniteltua käyntiä, näytöllä näkyy teksti ”Suunnittele uusi käynti” kuten edellä. Jos asiakkaalla sen sijaan on tulossa suunniteltu käynti tai useampi, ne näkyvät tällä rivillä.

Tässä voidaan lisätä asiakkaaseen liittyvä tehtävä. Jos tähän asiakkaaseen liittyviä tehtäviä on merkittynä, sen voi nähdä punaisesta renkaasta, jonka sisällä on lukumäärä.

Uusi matka... liittyy ajopäiväkirjaan. Tätä varten on olemassa erillinen käyttöohje.

Esittely-otsikon alla näkyvät tähän asiakkaaseen yhdistetyt esittelyt. Vihreällä ympyröitä lukema näyttää, kuinka monta niitä on tallennettu.

Käytä:

Valitse tilaus liittääksesi sen asiakkaaseen. Vihreän renkaan sisällä oleva luku osoittaa tähän asiakkaaseen liitettyjen, ei-myytyjen kampanjoiden lukumäärän

Valitse käynti rekisteröidäksesi sen tälle asiakkaalle

Inventointi - Jos äärimmäisenä oikealla tällä rivillä on luku, tähän asiakkaaseen on liitetty inventointitilauksia. Tähän syötetään face-määrä artikkelia kohden.

Vihreä luku markkinakysymysten rivillä osoittaa, kuinka monta vastaamatonta markkinakysymystä tähän asiakkaaseen on liitetty. Siirry vastaamaan kysymyksiin klikkaamalla riviä.

Aktiviteetit - Klikkaa tätä riviä täyttääksesi aktiviteetit, jotka on mahdollisesti liitetty asiakkaaseen

Listaus - Sama toiminto kuin inventointi. Syötä tähän face-määrä artikkelia kohden. Listaus sisältää koko valikoiman.

Kampanjarivillä näet asiakkaalle tallennettujen kampanjoiden kokonaismäärän. Tästä voit lisätä tilauksia sekä luoda ehdotuksia kampanjoiden ulkopuolelta

Ehdotuksissa näet asiakkaalle luodut ehdotukset. Tästä voit myös poistaa tallennettuja ehdotuksia.

Kampanjakatsaus antaa hyvän yleiskuvan asiakkaalle tallennetuista kampanjoista

Historia:

Tilaukset-kohdasta näet juuri tämän asiakkaan tilaushistorian

Käynnit-kohdasta näet juuri tämän asiakkaan käyntihistorian

Analyysi - Tästä voit suorittaa asiakkaan pikaseurannan

Toimitusaikataulu - Tästä näet juuri tämän asiakkaan toimitusaikataulun. Se on nähtävissä viimeisen vuoden ajalta ja tulevaisuudesta niiltä osin kuin tietoja on syötetty.

Historia-kohdan neljä osaa (Tilaukset, Käynnit, Analyysi ja Toimitusaikataulu) ovat myös aloitussivulla, ja sieltä näet kaikkien asiakkaidesi seurannan. Käyntinäkymässä näet vain valitun asiakkaan.

Raportti:

Asiakirjat-kohdassa näet taustasovelluksesta juuri tälle asiakkaalle tallennetut tiedostot sekä ottamasi asiakkaaseen liitetyt kuvat.

Uusi raportti, Nollamyynti, Myynti artikkelia kohden, Ketjun kehitys ja Myymälän scorecard ovat kaikki POS-tietoihin liitettyjä raportteja.