Skapa förslag

Ändrad den Mon, 21 Aug 2023 vid 03:19 PM

Skapa förslag

För att skapa ett förslag i iPad, följ nedan steg.

1. Gå in under Besök och den Kund du vill skapa förslag för.
  2. Klicka på Förslag.
  3. Klicka på + tecknet.
  4. Klicka på + tecknet igen.
  5. Där får du nedan alternativ:

- Infoga tom rad

- Produkter (om du vill hämta förslag från produkter)

- Gamla order (om du vill hämta från en gammal order)

- Baserad på kampanj (om du vill skapa förslag baserad på en kampanj)

- Förslag (om du vill skapa från befintliga förslag)

I vyerna nedan kan du välja om du vill Radera eller Infoga tom rad (om du t.ex. vill kategorisera dina produkter i förslaget).

Välj rad och ”swipa” åt vänster.

Om du t.ex. vill ändra antal på en produkt, markera raden på den produkten du vill göra förändringen på.

Du kan även välja i vilken ordning du vill att artiklarna ska synas i förslaget.

För att göra detta klickar du på knappen

När den är blåmarkerad kommer det att komma upp tre streck till höger om artiklarna, när detta sker kan du "ta tag" i de strecken och dra artiklarna och lägga dom i önskad ordning.

I nedan vy kan du välja om förslaget ska gälla för hela kedjan. Ska det gälla för hela kedjan, bockar du  i ''Kedja''.

Gäller det endast för en butik ska kedja vara 'urbockad'.

När du klickar på pil tillbaka kan du välja att Spara, Skriva ut, Kopiera till order.

Om du väljer alternativet spara kan du sedan hämta upp förlaget nästa gång du ska registrera en order.