Listaus

Muokattu Thu, 26 Sep 2019 klo 01:21 PM

Voit rekisteröidä listauksen asiakkaalle klikkaamalla Listaus-painiketta Käytä-kohdassa

Listaus sisältää koko valikoiman.

Merkitse, mitä artikkeleita myymälässä on, klikkaamalla ”Face-määrä”-kohdan oikealla puolella

Voit merkitä listaukseen, mitkä artikkelit ovat uutuuksia. Silloin näkyviin tulee sininen ruutu, jossa

näkyy uutuuksien määrä.

Kun olet tallentanut asiakkaaseen liittyvän listauksen, näkyviin tulee listauksen tuorein päivämäärä.

Jos haluat tyhjentää asiakkaaseen liittyvän listauksen kokonaan, klikkaa roskakoria ja valitse sitten KYLLÄ.